Leon de Kok Allround Klussenbedrijf in Waddinxveen verzorgt alle voorkomende sanitairwerkzaamheden. Bent u toe aan een nieuwe badkamer of wilt u een totale verandering laten aanbrengen, zoals het plaatsen van een ligbad, een tweede toilet of misschien zelfs een hele nieuwe badkamer in de omgeving van Waddinxveen? Leon de Kok Allround Klussenbedrijf kan een complete aanleg of een grondige renovatie voor u verzorgen.

Het sanitair wordt door ons op vakkundige wijze geplaatst en aangesloten. Daarbij worden de leidingen waar nodig aangepast en verzorgen wij een goede afvoer, door het eventueel aanpassen van het riool. Een fris ogende badkamer is voor velen een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de beslommeringen van alledag, even een momentje van ontspanning of privacy. Hierbij past een ligbad goed, Leon de Kok Allround Klussenbedrijf kan het volledig voor u verzorgen, inclusief alle leidingen en de betegeling, hierbij kunt u rekenen op onze vakkennis en ruime ervaring, wat een optimaal eindresultaat garandeert en een storingsvrij functioneren en lange levensduur van uw sanitair.

Leon de Kok Allround Klussenbedrijf verzorgt ook het sanitair voor een toilet, hiervoor bestaat een ruime keuze in uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een traditioneel toilet of voor een hangend toilet. Wij kunnen u in de keuze van het benodigde sanitair goed adviseren. Een voordeel van een hangend toilet is dat deze een luxere aanblik geeft dan een staand toilet, maar ook is de reiniging van de ruimte onder het toilet veel beter te doen. Uiteraard is dit een kwestie van smaak, wij luisteren goed naar uw wensen en leveren maatwerk.

Alle bijkomende werkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Wij plaatsen het sanitair, sluiten de leidingen aan en verzorgen de koppeling van het sanitair aan het riool. Eventuele benodigde aanpassingen aan het riool kunnen wij ook verzorgen. Plaatsen van sanitair vereist een gedegen vakkennis, Leon de Kok Allround Klussenbedrijf beschikt over alle benodigde kwalificaties, waardoor storingen en lekkages voorkomen kunnen worden en u altijd verzekerd bent van een optimaal eindresultaat.

Uw sanitair, onze zorg!

Over ons

Leon de Kok Allround Klussenbedrijf is gevestigd in Waddinxveen en is werkzaam in de regio voor particulieren en bedrijven, u kunt hierbij denken aan zo'n 50 km rond Waddinxveen. In de ruim 13 jaar van ons bestaan hebben wij ons het ambachtelijk kluswerk eigen gemaakt en streven in alles wat wij doen naar topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze locatie

© 2023 Leon de Kok - Allround Klussenbedrijf. Alle Rechten Voorbehouden. Ontwikkeld door Power Internet. Hosting door RJHosting.nl