Leon de Kok Allround Klussenbedrijf is gevestigd in Waddinxveen en is werkzaam in de regio voor particulieren en bedrijven, u kunt hierbij denken aan zo'n 50 km rond Waddinxveen. In de ruim 13 jaar van ons bestaan hebben wij ons het ambachtelijk kluswerk eigen gemaakt en streven in alles wat wij doen naar topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit kunnen wij onder andere realiseren doordat wij klanten een totaalpakket aan werkzaamheden kunnen bieden, waardoor wij weinig hoeven uit te besteden. Daarbij beschikken wij over een eigen werkplaats.

Bij alle klussen hanteren wij een flexibele werkwijze, wij kunnen tegemoetkomen aan de wensen van de klant, luisteren hier goed naar en passen daar maatwerk op toe. Onze servicegerichtheid en goede nazorg heeft Leon de Kok Allround Klussenbedrijf een goede naam bezorgd in de regio. Een vaste klantenkring heeft zijn vertrouwen in ons uitgesproken en daar zijn wij best trots op. Wij verzorgen een groot aanbod aan klussen voor particulieren en bedrijven op het gebied van voornamelijk verbouwingen, totaalonderhoud en renovaties.

In de rubriek diensten vindt u een opsomming van de werkzaamheden die wij onder andere verrichten, maar ook voor andere klussen kunt u een beroep op ons doen. Wij beschikken over een groot netwerk van betrouwbare leveranciers, waardoor wij onze materialen tegen een scherpe prijs kunnen inkopen, hiervan profiteert u als klant. Leon de Kok Allround Klussenbedrijf beschikt over een groot arsenaal aan eigen gereedschappen, wat het ons mogelijk maakt om alle aangenomen klussen op vakkundige wijze uit te voeren. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen, waardoor u verzekerd bent van een prima kwaliteit van de aangebrachte veranderingen in of aan de woning of bedrijfspand.

Door een vooruitstrevende werkwijze kunnen wij alle klussen snel uitvoeren, waardoor u zo min mogelijk overlast ondervindt van onze aanwezigheid, aan het einde van een werkdag laten wij de ruimte zoveel mogelijk opgeruimd achter. Wij hechten zeer aan klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om een klus, groot of klein, van begin tot eind te begeleiden en waar nodig de werkzaamheden aan te passen als de klant andere inzichten krijgt gedurende de voortgang van een project. Heeft u een klus in de regio Waddinxveen die u uitgevoerd wilt hebben door een betrouwbaar en deskundig klussenbedrijf, neemt u dan contact op met Leon de Kok Allround Klussenbedrijf.

Over ons

Leon de Kok Allround Klussenbedrijf is gevestigd in Waddinxveen en is werkzaam in de regio voor particulieren en bedrijven, u kunt hierbij denken aan zo'n 50 km rond Waddinxveen. In de ruim 13 jaar van ons bestaan hebben wij ons het ambachtelijk kluswerk eigen gemaakt en streven in alles wat wij doen naar topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze locatie

© 2023 Leon de Kok - Allround Klussenbedrijf. Alle Rechten Voorbehouden. Ontwikkeld door Power Internet. Hosting door RJHosting.nl