Leon de Kok Allround Klussenbedrijf in Waddinxveen biedt een groot scala aan klussen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij verzorgen onder andere verbouwingen, renovaties en onderhoud aan woningen en bedrijfspanden. Ons werkgebied strekt zich uit tot ongeveer 50 km rond Waddinxveen en door een ervaring van 13 jaar leveren wij uitsluitend topkwaliteit en hebben ons in de tijd van ons bestaan bekwaamd in een breed aanbod aan werkzaamheden.

Is uw badkamer of keuken in de regio Waddinxveen toe aan een grondige renovatie of wilt u een geheel nieuwe badkamer of keuken geplaatst hebben? Wij verzorgen het voor u, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zoals de plaatsing van het sanitair, het aanleggen van leidingen of het verleggen daarvan en de volledige aansluiting van de electriciteit. Daarbij betegelen wij de ruimtes en verzorgen de rioleringswerkzaamheden in de vochtige vertrekken.

Een keuken wordt geplaatst inclusief het aanbrengen en aansluiten van de benodigde apparatuur. Dit alles gebeurt op een deskundige wijze, waardoor de kans op problemen tot een minimum beperkt wordt en u verzekerd bent van een storingsvrij functioneren en een lange levensduur van uw badkamer of keuken.

Een door Leon de Kok Allround Klussenbedrijf geplaatst toilet geeft deze ruimte een frisse uitstraling, wij leveren maatwerk en denken met u mee inzake bijvoorbeeld kleurkeuze en sfeerverlichting, waardoor het kleine kamertje niet langer alleen maar noodzakelijk aanwezig is.

Om uw woning meer ruimte en licht te geven kunnen wij dakkapellen plaatsen, wat een prettiger woon- of werkklimaat kan opleveren. Alle houten vloeren zoals parket en laminaat kunnen door Leon de Kok Allround Klussenbedrijf in Waddinxveen geleverd en gelegd worden, waarbij wij ook het onderhoud kunnen verzorgen. Om de woning van een kleur te voorzien kunnen wij het binnenschilderwerk en licht stucwerk voor u verzorgen.

Tot het klusaanbod van Leon de Kok Allround Klussenbedrijf behoort ook het aanleggen van (sier)bestrating voor tuinen en opritten, alsmede het plaatsen van tuinschuren, veranda's, schuttingen, blokhutten en poortdeuren. Mocht u wensen hebben die hierboven niet voorkomen dan denken wij graag met u mee, neemt u hiervoor dan contact met ons op per telefoon of per e-mail, uw project is onze uitdaging, in welke vorm dan ook.

Over ons

Leon de Kok Allround Klussenbedrijf is gevestigd in Waddinxveen en is werkzaam in de regio voor particulieren en bedrijven, u kunt hierbij denken aan zo'n 50 km rond Waddinxveen. In de ruim 13 jaar van ons bestaan hebben wij ons het ambachtelijk kluswerk eigen gemaakt en streven in alles wat wij doen naar topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze locatie

© 2023 Leon de Kok - Allround Klussenbedrijf. Alle Rechten Voorbehouden. Ontwikkeld door Power Internet. Hosting door RJHosting.nl